Tilastot — Niemiset ja Tainiot

Tätä sukupuuta on viimeksi päivitetty 12. tammikuuta 2019.

Henkilöt
Miehet
384
49,9 %
Naiset
386
50,1 %
Sukunimiä yhteensä
Perheet
Lähteet
Mediakohteet
Tietovarastot
Kaikki tapahtumat
1 036
Käyttäjiä kaikkiaan
81
Nuorimman henkilön syntymävuosi
2018
Tämä tieto on suojattu.
Viimeisin edesmennyt
2018
Tämä tieto on suojattu.
Iäkkäin edesmennyt
98
Tämä tieto on suojattu.
Keskimääräinen kuolinikä
63
Miehet: 60   Naiset: 66
Suurin lapsiluku
16
Tämä tieto on suojattu.
Keskimääräinen lapsiluku
2,13
Uutisia
Sukutietojen lisääminen
10. maaliskuuta 2011 - 07:21:16

Tapani TunkkariPerustiedot löytyvät kirjauduttuasi kysymysmerkillä varustetusta OHJE -painikkeesta. Sen alta löytyy valikko HAE OHJETEKSTISTÄ. Syötä avautuvaan laatikkoon tarvitsemasi hakusana, esim. "syntymäaika" ja saat ohjeet sen lisäämiseen.

Kun ryhdyt syöttämään kaavakkeeseen jo kuolleen henkilön tietoja, muista siirtää oikealla olevaa "hissiä" alaspäin. Lisäohjeita:

  1. Etunimet kirjataan oletuksen mukaan suomenkielisille henkilöille suomenkielisessä muodossa ‎(muuntolista tulossa tänne)‎. Mikäli tiedät henkilön käyttäneen muuta kuin ensimmäisenä mainittua etunimeä, kirjoita tämä nimi en perään * ‎(esim. Matti Johannes*)‎. Järjestelmä näyttää nimen sitten alleviivattuna. Poikkeus: 1900-luvulta lähtien voit kirjata etunimet kirkonkirjojen mukaisina. Myös 1800-luvun loppupuolesta lähtien, mikäli tiedät k.o. henkilön käyttäneen nimiään alkuperäisessä asussaan.
  2. Useammat sukunimet kirjataan siten, että viimeksi käytössä ollut tulee ensimmäiseksi. Muut seuraavat, pilkun erottamina, sen jälkeen nuoremmasta vanhimpaan ‎(mikäli tiedät järjestyksen)‎. Lyhennyksiä o.s. tai e. ei käytetä. Sukunimet merkitään nykyaikaisessa muodossaan ‎(esim. Savo, ei Safwo)‎.
  3. Isännimeä ei kirjata, koska se selviää muutenkin.
  4. Päiväykset kirjoitetaan teknisistä syistä muotoon PP KKK VVVV. Huomaa, että kuukaudet ilmoitetaan englanninkielisinä lyhenteinä: JAN, FEB, MAR, APR, MAY, JUN, JUL, AUG, SEP, OCT, NOV, DEC. Ellei päivä ole tiedossa, merkitään vain kuukausi ‎(esim. MAY 1697)‎.
  5. Paikannimet voi tarkentaa, esim. Veteli, Tunkkari, Vanhatalo.
  6. Mahdolliset henkilökuvat lähetetään ylläpitäjälle JPG-muodossa, tarkkuus 300 dpi. Ne olisi rajattava jo lähetettäessä. Suuret kuvatiedostot zipataan. Yleensä henkilön kasvo- tai rintakuva on riittävä.
  7. Muita tietoja ‎(esim. lähteitä, ammatteja, vihkipäiviä, kuolinsyitä ym.)‎ voi lisätä kohtaan LISÄTIETOJA.

Tapani Tunkkari

Suosikit
Diaesitys

Tänä päivänä
Tänään ei ole tapahtumia.