Statistics — Niemiset ja Tainiot

This family tree was last updated on January 14, 2020.

Individuals
Males
384
49.9%
Females
386
50.1%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
1,036
Total users
76
Latest birth year
2018
This information is private and cannot be shown.
Latest death year
2018
This information is private and cannot be shown.
Individual who lived the longest
98
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
63
Males: 60   Females: 66
Family with the most children
16
This information is private and cannot be shown.
Average number of children per family
2.13
News
Sukutietojen lisääminen
March 10, 2011 - 7:21:16 a.m.

Tapani TunkkariPerustiedot löytyvät kirjauduttuasi kysymysmerkillä varustetusta OHJE -painikkeesta. Sen alta löytyy valikko HAE OHJETEKSTISTÄ. Syötä avautuvaan laatikkoon tarvitsemasi hakusana, esim. "syntymäaika" ja saat ohjeet sen lisäämiseen.

Kun ryhdyt syöttämään kaavakkeeseen jo kuolleen henkilön tietoja, muista siirtää oikealla olevaa "hissiä" alaspäin. Lisäohjeita:

  1. Etunimet kirjataan oletuksen mukaan suomenkielisille henkilöille suomenkielisessä muodossa ‎(muuntolista tulossa tänne)‎. Mikäli tiedät henkilön käyttäneen muuta kuin ensimmäisenä mainittua etunimeä, kirjoita tämä nimi en perään * ‎(esim. Matti Johannes*)‎. Järjestelmä näyttää nimen sitten alleviivattuna. Poikkeus: 1900-luvulta lähtien voit kirjata etunimet kirkonkirjojen mukaisina. Myös 1800-luvun loppupuolesta lähtien, mikäli tiedät k.o. henkilön käyttäneen nimiään alkuperäisessä asussaan.
  2. Useammat sukunimet kirjataan siten, että viimeksi käytössä ollut tulee ensimmäiseksi. Muut seuraavat, pilkun erottamina, sen jälkeen nuoremmasta vanhimpaan ‎(mikäli tiedät järjestyksen)‎. Lyhennyksiä o.s. tai e. ei käytetä. Sukunimet merkitään nykyaikaisessa muodossaan ‎(esim. Savo, ei Safwo)‎.
  3. Isännimeä ei kirjata, koska se selviää muutenkin.
  4. Päiväykset kirjoitetaan teknisistä syistä muotoon PP KKK VVVV. Huomaa, että kuukaudet ilmoitetaan englanninkielisinä lyhenteinä: JAN, FEB, MAR, APR, MAY, JUN, JUL, AUG, SEP, OCT, NOV, DEC. Ellei päivä ole tiedossa, merkitään vain kuukausi ‎(esim. MAY 1697)‎.
  5. Paikannimet voi tarkentaa, esim. Veteli, Tunkkari, Vanhatalo.
  6. Mahdolliset henkilökuvat lähetetään ylläpitäjälle JPG-muodossa, tarkkuus 300 dpi. Ne olisi rajattava jo lähetettäessä. Suuret kuvatiedostot zipataan. Yleensä henkilön kasvo- tai rintakuva on riittävä.
  7. Muita tietoja ‎(esim. lähteitä, ammatteja, vihkipäiviä, kuolinsyitä ym.)‎ voi lisätä kohtaan LISÄTIETOJA.

Tapani Tunkkari

Favorites
Slide show

On this day
No events exist for today.